Vi ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion

PA Savværk ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion, hvilket understøttes af vores arbejde med Cradle to Cradle. Med Cradle to Cradle forpligter vi os til at konstant, at forbedre os 360 grader i virksomheden. 

 

Shop bæredygtige produkterLæs vores historie

Et nyt plankegulv? Vælg plankegulve lige her

Holdbarheden på et nyt plankegulv fra PA plankegulve er uden sammenligning, og du får et massivt plankegulv til hele livet. Efterbehandling af plankegulvet er med til at få de bedste egenskaber frem i plankegulvet.

Når du har modtaget dit nye plankegulv fra PA Gulve og efterslebet det, kan efterbehandlingen af plankegulvet være med til at holdbarheden på plankegulvet forlænges yderligere.

Der er mange fordele ved at købe et nyt plankegulv, og plankegulvet bevirker, at det bliver meget mere smudsafvisende. Dette gør, at plankegulvet bliver meget nemmere at vedligeholde.

Skulle plankegulvet efter en årrække trænge til et pift, kan det slibes ned, og en ny overfladebehandling foretages.

Vores plankegulv bliver hovedsagelig produceret at træ fra danske skove. PA Gulve’s plankegulve er FSC-certificeret. Vi er derned sikre på, at plankegulvet har været igennem en proces, som ikke har nedbrudt regnskove men kommer fra steder, hvor de også er FSC mærket.

PA gulve’s plankegulv bliver altid leveret ubehandlet. Så kan du selv behandle trægulvet alt efter om du vil have et mørkt ”look” eller det stilige hvide lud/sæbe ”look”.

PA Gulve anbefaler følgende måder til efterbehandling af vores gulve:
 

  • Ludbehandlet plankegulve
  • Hvidolieret plankegulve
  • Sæbebehandlet plankegulve
  • Matlak behandlet plankegulve