FN’s Verdensmål 

& PA Savværk

I forbindelse med vores Cradle to Cradle certificering har vi udvalgt 3 af FN’s Verdensmål, som vi intensiverer vores CSR arbejde med. Når kun det bedste er grønt nok. 

verdensmål 12

Ansvarligt forbrug og produktion

Økonomisk vækst og bæredygtig udvikling kræver, at vi hurtigst muligt reducere vores fodaftryk på naturen ved at ændre på den måde vi producerer og forbruger vores varer og ressourcer på.

Hos PA Savværk arbejder vi for

  1. Lokal produktion
  2. Lokale råvarer
  3. Lokal ansvarlighed
verdensmål 13

Klimaindsats

Alle lande i verden kan se de drastiske konsekvenser af klimaforandringer. Udledningen af drivhusgasser fortsætter med at stige, og udledningen er i dag mere end 50 procent højere end niveauet i 1990. Endvidere forårsager den globale opvarmning langvarige ændringer i vores klimasystem, som truer med uoprettelige konsekvenser, hvis vi ikke handler nu.

Vi gør en forskel med en klimaindsats

  1. ca. 7000 ton CO2 årligt lagret i vores træprodukter
  2. Produktion med 100% grøn strøm
  3. Verdens mest miljøvenlige råstof – Træ
verdensmål 15

Livet på land

Vores liv er lige så afhængig af jorden som af havet i forhold til vores ernæring og vores levebrød. Planteliv leverer 80 procent af vores kost, og vi er afhængige af landbruget, som en vigtig økonomisk ressource og som middel til udvikling.

Vi holder liv på land

  1. Vi anvender kun træ fra 100% bæredygtige skove
  2. Vi sørger for genplantning og støtter biodiversiteten i de danske skove
  3. Vi er træambassadører for trae.dk og sponsor for Plant et Træ

Vi tager et samfundsansvar

Hos PA Savværk har vi specialiseret os i forarbejdning af en af verdens mest fantastiske naturlige ressourcer, nemlig træ. Det betyder, at vi har en forpligtelse til og naturlig interesse i at beskytte og bevare de skove, som vi henter dit træ fra. PA Savværk har derfor udformet en miljøpolitik for at sikre kommende generationers adgang til det unikke materiale, som træ er.

Pommersk fyr
Egetræslister

Vi ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion

PA Savværk ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion, hvilket understøttes af vores arbejde med Cradle to Cradle. Med Cradle to Cradle forpligter vi os til at konstant, at forbedre os 360 grader i virksomheden. 

 

Shop bæredygtige produkterLæs vores historie