Vi ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion

PA Savværk ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion, hvilket understøttes af vores arbejde med bl.a. FSC. 

 

Shop bæredygtige produkterLæs vores historie

Bæredygtig handel

Make your brushcutter versatile by adjusting it to your task – from trimming to work in rough terrainVi er stolte af at kunne tilbyde FSC® -certificerede produkter. FSC®  er en forkortelse for ‘Forest Stewardship Council’, som er en certificering, der sikrer overholdelse af nogle meget specifikke krav til bæredygtig skovdrift på hele kloden. 

I forbindelse med denne certificering vil PA Savværk aktivt medvirke til at øge forbrugerens kendskab og forståelse for organisationen. Det er vores målsætning at omsætningen af certificeret varer væsentligt, og med en klart formuleret miljøpolitik er det også vores målsætning at opfylde det omgivende samfundskrav om ressourcebeskyttelse og vores kunders efterspørgsel på bæredygtige produkter. 

Vi tager et samfundsansvar

Hos PA Savværk har vi specialiseret os i forarbejdning af en af verdens mest fantastiske naturlige ressourcer, nemlig træ. Det betyder, at vi har en forpligtelse til og naturlig interesse i at beskytte og bevare de skove, som vi henter dit træ fra. PA Savværk har derfor udformet en miljøpolitik for at sikre kommende generationers adgang til det unikke materiale, som træ er.

Pommersk fyr
Egetræslister

Cradle to Cradle i byggebranchen

Arkitekter og bygherrer i den vestlige verden har stort fokus på Cradle to Cradle i byggeriet, fordi Cradle to Cradle certificerede produkter giver ekstra point i en lang række byggecertificeringsordninger og er derfor det foretrukne valg. Med en Cradle to Cradle har vi forpligtet os konstant til at forbedre os på følgende kategorier:

 

  1. Materialesundhed
  2. Genbrug og genanvendelse
  3. Vedvarende energi og carbon management
  4. Forvaltning af vandressourcen
  5. Social retfærdighed

Hvorfor vælge et massivt plankegulv
fra PA Savværk

Dansk produktion

Alle vores produkter produceres på eget Savværk på Sydfyn. Alle produkterne produceres med 100% grøn strøm.

Råd & Vejledning

Hos PA Savværk kan du altid ringe eller skrive os. Vi står klar med svar på alle de spørgsmål du måtte have på hjertet. 

Mindre Co2 spild

Alle produkterne produceres i Danmark. Du får et produkt, der ikke har sejlet jorden rundt inden det lander i dit hjem. 

Byg i træ – det er godt for miljøet

Træ er godt for vores miljø, og vi anbefaler at der bygges i træ. Træs vigtigste klimaegenskab består nemlig i, at det kan erstatte en lang række produkter, eks. stål, beton, aluminium. à derfor er træ et godt materiale til byggeri.

Ved at erstatte eks. træ til byggeri reduceres også vores CO2-udledning.