Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Ved handel på PA Savværk Korinth A/S’ (CVR: 87124118) websted, gælder disse nedenstående handelsbetingelser. Ved at foretage køb på dette websted, accepterer du nedenstående vilkår og betingelser. Det er derfor vigtigt, at du læser alle betingelser grundigt igennem, før du bestiller. Al køb og salg igennem dette websted er underlagt dansk lovgivning.

 

PA Savværk Korinth A/S forholder sig retten til at ændre i disse vilkår uden varsel. Ændringerne vil træde i kraft ved efterfølgende bestillinger på dette websted.

Bestilling
Du kan kun afgive bestilling af varer via plankegulv.comog ved at vælge den/de varer, som du ønsker at købe. Gå herefter til betalingsmodulet for at afregne. Alle anførte priser er i danske Kroner (DKK) og inklusive 25% moms.

Når du afgiver en bestilling, tilbyder du at købe de valgte produkter i henhold til disse betingelser. www.plankegulv.com har ret til at afvise din bestilling uden at du på dette grundlag kan gøre noget krav gældende over for plankegulv.com.

Når plankegulv.com accepterer din bestilling, modtager du en ordrebekræftelse, der sendes til den e-mail-adresse, som du har oplyst på bestillingsformularen. Hvis plankegulv.com ikke kan acceptere din bestilling eller der på anden måde er problemer med bestillingen, forsøger plankegulv.com at kontakte dig telefonisk eller via e-mail.

Selv om plankegulv.com bestræber sig på at levere alle produkter, der er angivet i ordrebekræftelsen, kan der opstå situationer, hvor plankegulv.com ikke kan levere produkterne, f.eks. (1) fordi produkterne ikke længere er i produktion, eller (2) der har været fejl i prisangivelserne. I sådanne tilfælde kontakter plankegulv.com dig og foreslår eventuelt at levere et andet produkt. Hvis du ikke er interesseret, annullerer plankegulv.com bestillingen af de produkter, som ikke kan leveres og returnerer betalt købesum for disse produkter. Udover tilbagebetalingen kan du ikke gøre noget krav gældende over for plankegulv.com.

Priser
Priserne på produkterne fremgår af webstedet ud for hvert produkt, og ligeledes af ordrebekræftelsen samt efterfølgende tilsendte faktura. Alle priser er i danske Kroner (DKK) og inklusive moms i henhold til gældende satser.
Betaling
plankegulv.com modtager følgende danske betalingskort: Dankort og Visa/Dankort.
Det er også muligt at betale via en kontooverførsel.
Produkterne vil blive afsendt, når pengene er overført.
Når du afgiver din bestilling hos plankegulv.com skal du altid opgive kreditkort-oplysninger.

Vi trækker beløbet på dit kreditkort, når produkterne sendes.

Produkterne leveres ikke, før kortudstederen har godkendt transaktionen/købet af den pågældende vare.

Leveringsadresse og betalingskort skal være dansk.

Levering
Der leveres udelukkende til adresser i Danmark.

I henhold til betingelserne i punktet ‘Priser’ vil plankegulv.com levere de produkter, som er bestilt og angivet på ordrebekræftelsen.
Den normale leveringstid beregnes til 3-4 uger fra du har modtaget ordrebekræftelsen. PA Savværk er 100% ordreproducerende, og der kan derfor forekomme længere leveringstid på enkelte produkter.

Leveringstider anført på webstedet gælder kun for levering i Danmark.

Er varen forsinket eller i restordre, vil du få besked om forventet levering via e-mail. Levering sker kun på hverdage.

Kontakt info@pagulve.dk for levering til ikke bro,- og landfaste øer samt levering i særlige miljøzoner – fragten aftales særskilt.

Levering vil foregå i dagtimerne på hverdage, medmindre andet er aftalt. Afsendelse af ordre sker i henhold til leveringsdato på ordrebekræftelsen, med mindre varerne er i restordre eller skal hjemtages specielt til din ordre.

Trægulve er modtagelige over for fugt, og det er derfor en forudsætning, at du er hjemme, når levering finder sted, og at gulvene bæres ind og opbevares tørt og lunt straks efter levering. Det er rent praktisk ikke muligt at oplyse en præcis leveringstid, men du kan ved bestilling oplyse dit telefonnr., så ringer transportøren en time før ankomst.

Du skal kvittere for modtagelse, når varerne leveres. Ansvaret for varerne overgår til dig, når vi har leveret på din adresse. Ved modtagelse af varerne skal du kontrollere, at det leverede er i overensstemmelse med din ordrebekræftelse. Hvis du finder fejl og mangler, skal dette straks meddeles transportøren. Evt. transport- og fragtskader skal bemærkes skriftligt på transportfirmaets fragtbrev og derefter meddeles Junckers kundeservice, for at krav efterfølgende kan gøres gældende.

Ved forgæves kørsel med vores vognmand, (ingen til at modtage gulvet) kontakt venligst kundeservice på info@pagulve.dk for aftale af ny leveringsdag.

Du vil blive opkrævet et gebyr for returkørsel.

Varerne leveres til fortovskant.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret/returret, fra produktet er leveret. Hvis du vil benytte retten til at returnere et produkt, er det en god idé, at du kontakter plankegulv.com på

telefon: 62 65 10 09 mellem kl. 09:00 og 15:00 fra mandag til fredag og får oplyst et returnummer.
Herefter skal du, for egen regning, sende produktet tilbage til følgende adresse: Plankegulv.com, Kaj Lykkesvej 13 – 5600 Faaborg – mærk forsendelsen tydeligt med returnummeret.
Når du sender et produkt retur, skal det være i samme stand, som da du modtog det. Du vil få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget produktet retur og konstateret, at det er i orden.
Pengene vil efterfølgende blive indsat på samme kreditkort, som blev brugt til at købe produktet med.

Fejllevering og defekte varer
Se din levering igennem straks efter modtagelsen. Modtager du mod forventning et forkert eller defekt produkt, bedes du hurtigst muligt orientere os pr. e-mail info@pagulve.dkom, hvori fejlen eller defekten består. Vær opmærksom på, at dit ordrenummer tydeligt skal fremgå af e-mailen.

Garanti
plankegulv.com yder 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter. Garantien gælder fra den dag, du modtager produktet. Den produktgaranti som plankegulv.comtilbyder, stiller dig aldrig dårligere end købeloven foreskriver.

Forbehold
Vi tager forbehold for udsolgte produkter, pris- og korrekturfejl samt manglende leverance fra vores leverandører. Derudover forbeholder vi os ret til at ophæve vores forpligtelser under force majeure tilfælde. Her menes der bl. a. tilfælde af krig, naturkatastrofe, strejker, sygdom hos personalet, transportforstyrrelser, import-/eksportforbud, skulle dette forekomme hos virksomheden eller vores leverandører.
Forbrugersikkerhed
Som netkunde på plankegulv.comhar du altid de samme rettigheder, som fremgår af Forbrugerstyrelsens regler.

På grund af den danske lovgivning, er onlinekøb sikkert, når man betaler med sit kreditkort via internettet. Der ligger et regelsæt til grund for elektroniske betalingsløsninger, der har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du opdager en betaling, der er trukket fra din konto, og som du ikke kender til, er det kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab eller lign.) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik, der har trukket beløbet.
Du kan læse mere om forbrugerstyrelsens vejledning til sikker e-handel her.

Og her:

NETS: www.nets.dk

Forbrugerrådet: www.fbr.dk / www.forbrugersikkerhed.dk