Handelsbetingelser

Fragt og Levering
PA Savværk leverer gulve i hele Danmark, dog skal levering til Bornholm og ikke brofaste øer aftales nærmere inden bestilling.
Gulvene bliver leveret med fragtmænd. Det skal være muligt for en lastbil at køre til aflæsningsstedet. Varerne bliver kun leveret i gadeplan.

Fragtpriser
Du kan altid se din samlede fragtpris i indkøbskurven, du er selv ansvarlig for at vælge fragtområde. Vores fragtområder er inddelt således:

 • Nordjylland
 • Jylland
 • Fyn
 • Sjælland
 • København

I alle vores fragtpriser er der inkluderet truckaflæsning, Københaven er der inkluderet en kran og forvogn.

Levering

Leveringstiden på vores produkter afhænger af valgte produkt. Se siden om ‘Leveringsinforamtion‘ for nærmere inforamtion omkring leveringstiden på produkterne.

Rettidig levering forudsætter dog, at vores leverandør overholder leveringsbetingelserne. Såfremt der opstår forsinkelser hos leverandøren, vil dette tilsvarende forsinke leverancen til køber. PA Savværk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos vores leverandør.

Reklamationsret

PA Savværk yder 2 års reklamationsret i henhold til købelovens omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles PA Savværk indenfor rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. I forbindelse med reklamationssager afholder PA Savværk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Bemærk, at vi kun tager uåbnede pakker tilbage. Gulvet må under ingen omstændigheder være undergået nogen former for forandring: eksemplevis, lægning, tilskæring osv. Et monteret gulv er et godkendt gulv.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret når du handler ved PA Savværk, regnet fra den dag du modtager varen. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentlig samme stand og mængde som du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Ved køb af gulve er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.
Fortrydelse kan også ske ved at nægte modtagelse af varen. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købesummen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Standard fortrydelsesformular
Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende. Hent formular her.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
PA Savværk A/S
Kaj Lykkesvej 13, Korinth
DK- 5600 Faaborg
Telefon: +45 6265 1009
Email: info@pagulve.dk

Vi forbeholder os retten til at afvise en tilbagelevering, hvis denne ikke er aftalt. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og PA Savværk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.

Bestilling

På plankegulv.com kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler med plankegulv.com indgås aftaler på dansk.
Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@pagulve.dk

Betaling

På plankegulv.com kan du trygt anvende dit kreditkort.

Når du indtaster dine adresse- og kreditkort-oplysninger, sker det på en forbindelse, der er sikret med SSL (Secure Sockets Layer). Dette betyder, at oplysningerne er krypteret, så ingen uvedkommende kan aflæse dem. Beløbet trækkes først ved afsendes af din bestilling. Der er ingen forudbetaling og du har banksikkerheden, idet du betaler med dit kreditkort.

Øvrigt
Der tages forbehold for skrivefejl, og fejlagtig prissætning.

Billederne på hver enkelt trægulv er kun retningsgivende, og kan alt efter skærmtype variere til det faktiske gulv. Vi anbefaler derfor altid at få en vareprøve på det pågældende gulv inden bestilling.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til telefon +45 6265 1009 email info@pagulve.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du kan klage til Nævnenes Hus:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

E-Markedsføring
Der udsendes ingen e-mail-reklamer, nyhedsbreve eller lignende fra PA Savværk, medmindre kunden selv aktivt har tilmeldt sig dette.

Ansvar og forbehold

Alle bygninger er forskellige, og der er forskellige forhold og forudsætninger for ethvert nybyggeri. Derfor er alle montagevejledninger – både skriftlige og verbale – af vejledende karakter. Det er dit eget ansvar at rådføre dig med en byggeteknisk rådgiver. staalbutikken forbeholder sig ret til at afvise en ordre, eksempelvis ved udgåede varer, prisfejl og andre situationer, hvor sund fornuft måtte give anledning til dette.

Kontaktinformationer

PA Savværk A/S
Kaj Lykkesvej 13, Korinth
DK- 5600 Faaborg
CVR Nr. 87124118
Telefon: +45 6265 1009
Email: info@pagulve.dk

Mere end 125 års erfaring

Evnen til at flytte os i takt med tiden uden at svigte vores grundlæggende værdier som passionerede træmænd og – kvinder er fortsat PA Savværks mest fremtrædende varemærke. Igennem vores mere end 125 års erfaring er det den kompromisløse kvalitetssans helt ned i detaljen, som også i fremtiden vil få båndsaven til at snurre.

Byg i træ - og spar CO2

Træ er godt for vores miljø, og vi anbefaler at der bygges i træ. Træs vigtigste klimaegenskab består nemlig i, at det kan erstatte en lang række produkter, eks. stål, beton, aluminium. à derfor er træ et godt materiale til byggeri.

Ved at erstatte eks. træ til byggeri reduceres også vores CO2-udledning.

Bliv inspireret 

Vi har samlet inspiration til dig der har svært ved at vælge. Gå på opdagelse i vores mange referencer, og se hvordan andre har gjort. 

Douglas Natur
ask natur plankegulv

Vi ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion

PA Savværk ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion, hvilket understøttes af vores arbejde med Cradle to Cradle. Med Cradle to Cradle forpligter vi os til at konstant, at forbedre os 360 grader i virksomheden. 

 

Shop bæredygtige produkterLæs vores historie

Find det du søger 

 • Plankegulve
 • Terrasse
 • Lister / Hegn 
 • Følgeprodukter
 • Byg selv i træ
 • Brænde
 • Vores historie
 • Medarbejdere
 • Kontakt
 • Vores miljøpolitik
 • Leveringsinformationer
 • PA Brochure
 • Persondatapolitik
 • Handelsbetingelser
 • Forhandlere
 • Showroom