Savværk

Hvordan bidrager PA Savværk
til DGNB-Certificeringen

I de seneste år har mange bygherrer og rådgivere valgt, at deres byggeri skal have en bæredygtig blåstempling, og med vores Cradle to Cradle certificering, er du sikret point til dit bæredygtige byggeri. DGNB er en af de førende ordninger af certificerede bæredygtige bygninger, og bliver benyttet i hele Danmark. Med DGNB som værktøj får både bygherrer, rådgivere og producenter i byggebranchen et fælles grundlag for at vælge et bæredygtigt produkt. 

Med fast kriteriere i DGNB-ordningen er det muligt at udregne en fast pointscore for byggeriet. Vi kan hjælpe dig med at udregne, hvor mange point dit bæredygtige plankegulv vil bidrage med i dit certificeret DGNB-byggeri. Kontakt os for nærmere information.

Vi ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion

PA Savværk ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion, hvilket understøttes af vores arbejde med Cradle to Cradle. Med Cradle to Cradle forpligter vi os til at konstant, at forbedre os 360 grader i virksomheden. 

 

Shop bæredygtige produkterLæs vores historie

Plant et træ

At plante træer er en god handling for både klima og miljø –  og samtidig er det et godt symbol på en grøn fremtid for både mennesker og dyr. For os er det essentielt at være med i indsatsen om at skabe en fremtid, som er bæredygtig. Derfor har vi taget et aktivt valg om at støtte en grøn og bæredygtig fremtid, dette sker bl.a. ved et samarbejde med organisationen Plant et Træ, der arbejder for at bevare træernes vilkår og vækst. Gennem børns læring i institutionerne, arbejder organisationen bl.a. for at øge kendskabet til træer og bæredygtighed. 

100% Grøn Strøm 

El-forbrug er en ikke uvæsentlig faktor ved produktion af bæredygtige trægulve hos PA Savværk. I 2020 har vi taget et vigtigt skridt imod en miljømæssig korrekt produktion. Fra 1.januar 2020 startede vi med kun at benytte 100% grøn strøm fra vindmøller i al vores produktion. Vi har taget et aktivt valg om at købe vores miljøvenlige el via vindenergi fra danske vindmøller, så vi sikrer en endnu mere grøn og bæredygtig omstilling i vores virksomhed. 

Medarbejdere

%

Grøn strøm

Træsorter