Karriere

Over 130 år er gået siden savværkets spæde start i 1885 og udviklingen de sidste 10 år indikerer, at savværket går en lys fremtid i møde. Modernisering af maskiner, produktudvikling og bevarelse af den stolte arv, med fødderne solidt plantet i den sydfynske muld, sikrer at savværket også i fremtiden vil trives og fortsætte med at skabe unikke løsninger med træ til danskerne.

 

Bliv en del af en familieejet virksomhed

PA Savværk har været familieejet siden 1979, og i dag er det Kim Axelsen, som driver PA Savværk, som han overtog fra sin far Per Axelsen i 2006. PA Savværk har i dag ca. 50 medarbejdere og har til huse nær Faaborg ved Korinth. Har du ligesom os passion for godt håndværk og arbejdet med træ, og vil være med til at skabe massive plankegulve og møbelemner i verdensklasse, så er PA Savværk noget for dig.

Ledige stillinger 

Stilling: Værkfører PA Savværk

Uopfordret ansøgning
Selvom vi ingen ledige stillinger har, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os på mail: info@pagulve.dk

Vi vil hurtigst muligt kontakte dig, hvis vi finder din profil interessant. Vi opbevarer altid alle uopfordret ansøgninger i 6 måneder, og behandler alle dine data efter lovgivne regler.

 

Vi tager et samfundsansvar

Hos PA Savværk har vi specialiseret os i forarbejdning af en af verdens mest fantastiske naturlige ressourcer, nemlig træ. Det betyder, at vi har en forpligtelse til og naturlig interesse i at beskytte og bevare de skove, som vi henter dit træ fra. PA Savværk har derfor udformet en miljøpolitik for at sikre kommende generationers adgang til det unikke materiale, som træ er.

Pommersk fyr
Egetræslister

Mere end 125 års erfaring

Evnen til at flytte os i takt med tiden uden at svigte vores grundlæggende værdier som passionerede træmænd og – kvinder er fortsat PA Savværks mest fremtrædende varemærke. Igennem vores mere end 125 års erfaring er det den kompromisløse kvalitetssans helt ned i detaljen, som også i fremtiden vil få båndsaven til at snurre.

Byg i træ - og spar CO2

Træ er godt for vores miljø, og vi anbefaler at der bygges i træ. Træs vigtigste klimaegenskab består nemlig i, at det kan erstatte en lang række produkter, eks. stål, beton, aluminium. à derfor er træ et godt materiale til byggeri.

Ved at erstatte eks. træ til byggeri reduceres også vores CO2-udledning.

Bliv inspireret 

Vi har samlet inspiration til dig der har svært ved at vælge. Gå på opdagelse i vores mange referencer, og se hvordan andre har gjort. 

Douglas Natur
ask natur plankegulv

Vi ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion

PA Savværk ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion, hvilket understøttes af vores arbejde med Cradle to Cradle. Med Cradle to Cradle forpligter vi os til at konstant, at forbedre os 360 grader i virksomheden. 

 

Shop bæredygtige produkterLæs vores historie