Bestil en rundvisning

Er du i tvivl eller har du bare lyst til at se hvordan dit nye massive plankegulv bliver produceret? Vores produktion er åben til en rundvisning i tidsrummet Mandag til Torsdag kl. 08.00 til 15.00 og Fredag fra kl. 08.00 til 11.30

Ved en rundvisning vil du få et stort indblik i hvordan vores store stammer bliver til kvalitets massive plankegulve, terrassebrædder eller design møbler.

Ved rundvisningen har du mulighed for at få professionel rådgivning til dit næste drømmeprojekt og en håndprøve med hjem.

Vores team står altid klar til at hjælpe dig med at finde dit nye massive plankegulv, så kontakt os gerne for tid til rundvisning.

Montering af massive plankegulve

Montering før af massive gulve

Før lægningen

Massive plankegulve

montering massive plankegulve

Under lægningen

Massive plankegulve

montering af massive plankegulve

Efter lægningen

Massive plankegulve

Mere end 125 års erfaring

Evnen til at flytte os i takt med tiden uden at svigte vores grundlæggende værdier som passionerede træmænd og – kvinder er fortsat PA Savværks mest fremtrædende varemærke. Igennem vores mere end 125 års erfaring er det den kompromisløse kvalitetssans helt ned i detaljen, som også i fremtiden vil få båndsaven til at snurre.

Byg i træ - og spar CO2

Træ er godt for vores miljø, og vi anbefaler at der bygges i træ. Træs vigtigste klimaegenskab består nemlig i, at det kan erstatte en lang række produkter, eks. stål, beton, aluminium. à derfor er træ et godt materiale til byggeri.

Ved at erstatte eks. træ til byggeri reduceres også vores CO2-udledning.

Bliv inspireret 

Vi har samlet inspiration til dig der har svært ved at vælge. Gå på opdagelse i vores mange referencer, og se hvordan andre har gjort. 

Douglas Natur
ask natur plankegulv