Bestilling

Sådan foretager du en bestilling på plankegulv.com

1.   Find den eller de varer du ønsker at bestille og læg dem i indkøbskurven.

2.   Gå herefter til kassen.

3.   Indtast dine personlige oplysninger

4.   Vælg leveringsmetode og betalingsmetode.

5.   Husk altid at læse vores handelsbetingelser grundigt igennem.

6.   Tjek at alle oplysninger du har indtastet er korrekte og godkend købet.

Du har nu bestilt dine varer og du vil modtage en kvittering på den angivne e-mailadresse. Bemærk at denne kvittering ikke er en ordrebekræftelse, men blot en kvittering for modtagelse af den afgivne ordre.

Så snart ordren er behandlet ved PA Savværk vil du modtage den endelige ordrebekræftelse, hvoraf afsendelsestidspunkt samt information om leveringsmåde fremgår. Bemærk der kan være forskellig leveringstid, alt efter type af gulv der bestilles.

Endelig købsaftale er således først indgået, når PA Savværk sender ordrebekræftelsen til dig via email.

Mere end 125 års erfaring

Evnen til at flytte os i takt med tiden uden at svigte vores grundlæggende værdier som passionerede træmænd og – kvinder er fortsat PA Savværks mest fremtrædende varemærke. Igennem vores mere end 125 års erfaring er det den kompromisløse kvalitetssans helt ned i detaljen, som også i fremtiden vil få båndsaven til at snurre.

Byg i træ - og spar CO2

Træ er godt for vores miljø, og vi anbefaler at der bygges i træ. Træs vigtigste klimaegenskab består nemlig i, at det kan erstatte en lang række produkter, eks. stål, beton, aluminium. à derfor er træ et godt materiale til byggeri.

Ved at erstatte eks. træ til byggeri reduceres også vores CO2-udledning.

Bliv inspireret 

Vi har samlet inspiration til dig der har svært ved at vælge. Gå på opdagelse i vores mange referencer, og se hvordan andre har gjort. 

Douglas Natur
ask natur plankegulv

Vi ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion

PA Savværk ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion, hvilket understøttes af vores arbejde med Cradle to Cradle. Med Cradle to Cradle forpligter vi os til at konstant, at forbedre os 360 grader i virksomheden. 

 

Shop bæredygtige produkterLæs vores historie