Ask Sildeben 16x135x540 ubehandlet

DKK900,00

Dansk asketræ er kendt for sin utrolig slidstærke overflade og sine lange træfibre, hvilket gør dette til et af de mest slidstærke gulve på markedet.
I modsætning til mange andre amerikanske askegulve på markedet er vores askeplanker længere og med meget mere spil, og vi er ikke bange for at melde ud, at dette er Danmarks flotteste asketræsgulv. Ved ask natur fås et gulv som naturen har skabt det – med faldende knaster og med rigtig flot liv og spil.

Hvilke dimensioner skal jeg vælge?
Når valget er faldet på din foretrukne træsort, skal du til at vælge dimension. Det drejer sig om tykkelse og bredde på dit gulv.

Planketykkelse: Et tykkere gulv vil give dig øget holdbarhed i form af flere slidlag. Vores sildeben laves i to forskellige tykkelser, 16 mm og 18 mm.

Plankebredde: Her skal du tage højde for specielt rummets størrelse når du vælger plankebredde. Jo større og bredere rum, desto mere harmonisk udseende opnås med de bredere planker. Ved mindre rum kan man udfylde rummets størrelsesfornemmelse ved de smallere planker.

Valget af de endelige dimensioner er selvfølgelig en personlig præference, som man skal følge og derfra udvælge gulvet efter eget ønske.

Besøg PA Savværk og se dit kommende gulv fra træstamme til gulv
Som kunde hos PA Savværk, har du en unik mulighed for at se hvordan dit kommende gulv ser ud, alle dimensioner og eksempler på overfladebehandlinger, samt personligt opleve hvordan dit gulv bliver forvandlet fra trækævle til dit drømmegulv.

PA Savværk har arbejdet med træ siden 1885, og det kan ses og fornemmes, når man står midt i savværket. Så kom og mød de dygtige specialister, der laver netop dit lige her på savværket i Korinth, Fyn. Dansk kvalitet og danske håndværkstraditioner går hånd i hånd.

Vi anbefaler og opfordrer alle vores kommende PA kunder til, at tage os med på råd tidligt i processen, så du kan træffe et velfunderet valg baseret på ekspertviden hos PA Savværk og dine ønsker.
For nærmere info, kontakt os direkte på tlf. 62 65 10 09 eller send os en mail.

Kategori:

Beskrivelse

  • Ask Sildeben 16x135x540
  • Leveres ubehandlet
  • Kan monteres med gulvvarme
  • Leveres i fast længde.
  • Pris pr. m2 inkl. moms.
  • Fragt ikke inkluderet i pris
  • Leveringstid 4-6 uger.

Hent datablad for Ask Sildeben her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ask Sildeben 16x135x540 ubehandlet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.