Plankegulv i Ask

Dansk asketræ er kendt for sin utrolig slidstærke overflade og sine lange træfibre, hvilket gør dette til et af de mest slidstærke gulve på markedet.

 

Shop Plankegulv Ask

Plankegulve Eg

Dette fantastisk flotte egetræsgulv er 100% produceret af danske egetræer. Vi udvælger hver enkelt stamme i skoven specielt og bruger kun de mest udsøgte.

Den danske eg er karakteriseret ved, at den virkelig er “levende” i strukturen i forhold til amerikansk eller sydeuropæisk eg med flotte naturlige knaster – et gulv som naturen har skabt det. I dansk eg fås et helt unikt og virkeligt flot gulv. Ved et egegulv får du en hård træsort ideel til mere vedvarende hård brug af gulvet. Ved klaroliering af dansk eg fremhæves dens flotte struktur, og hermed får du et helt specielt gulv med et unikt udseende.

Træ med unik dansk historie
Du får et gulv med en hel unik historie. Stammerne er nemlig plantet for op mod 250 år siden. En stor del blev plantet af Frederik VI i 1807 som led i at genoprette den danske flåde. Disse store egetræer er dem, vi i dag bruger til de helt bredde massive planker.

Ved eg natur fås et gulv som naturen har skabt det – med faldende knaster og med rigtig flot liv og spil.

Er du til det mere rolige udseende, så er det vores plankegulv eg select der bør vælges. Select trægulve, er et plankegulv i særklasse. Plankegulvet er næsten uden knaster og bliver dermed et meget elegant plankegulv.

PA Gulve’s trægulve bliver altid leveret ubehandlet. Så kan du selv behandle trægulvet alt efter om du vil have et mørkt ”look” eller det stilige hvide lud/sæbe ”look”.

PA Gulve anbefaler følgende metoder til efterbehandling

  • Ludbehandlet trægulve
  • Hvidolieret trægulve
  • Sæbe behandlet trægulve
  • Matlak behandlet trægulve

Holdbarheden på PA trægulve er uden sammenligning, og du får massive plankegulve til hele livet.

Efterbehandling af trægulvet er med til at få de bedste egenskaber frem i gulvet. Når du har modtaget vores trægulv og efterslebet det, kan efterbehandlingen være med til at holdbarheden på trægulvet forlænges yderligere.

Der er mange fordele ved at købe et massivt plankegulv, og holdbarheden er den største fordel. Ved efterbehandling af trægulvet, bliver det meget mere smudsafvisende. Dette gør jo så, at trægulvet er meget nemmere at vedligeholde.

Skulle trægulvet efter en årrække trænge til et pift, kan det slibes ned og en ny overfladebehandling foretages.

Vi har mange forskellige plankegulve i vores program

Har du lyst til at se mere til vores plankegulve i Ask, så find inspiration blandt alle vores referencer. 

Gulv information

Fås i sorteringen: Natur / Select

Leveres ubehandlet

Kan monteres med gulvvarme

Eg Natur plankegulv
egetræsgulv i natur
Eg Natur
egetræsgulv med naturolie

Hvorfor vælge et massivt plankegulv fra PA Savværk

Dansk produktion

Alle vores produkter produceres på eget Savværk på Sydfyn. Alle produkterne produceres med 100% grøn strøm.

Råd & Vejledning

Hos PA Savværk kan du altid ringe eller skrive os. Vi står klar med svar på alle de spørgsmål du måtte have på hjertet. 

Mindre Co2 spild

Alle produkterne produceres i Danmark. Du får et produkt, der ikke har sejlet jorden rundt inden det lander i dit hjem. 

Plant et træ

At plante træer er en god handling for både klima og miljø –  og samtidig er det et godt symbol på en grøn fremtid for både mennesker og dyr. For os er det essentielt at være med i indsatsen om at skabe en fremtid, som er bæredygtig. Derfor har vi taget et aktivt valg om at støtte en grøn og bæredygtig fremtid, dette sker bl.a. ved et samarbejde med organisationen Plant et Træ, der arbejder for at bevare træernes vilkår og vækst. Gennem børns læring i institutionerne, arbejder organisationen bl.a. for at øge kendskabet til træer og bæredygtighed. 

100% Grøn Strøm 

El-forbrug er en ikke uvæsentlig faktor ved produktion af bæredygtige trægulve hos PA Savværk. I 2020 har vi taget et vigtigt skridt imod en miljømæssig korrekt produktion. Fra 1.januar 2020 startede vi med kun at benytte 100% grøn strøm fra vindmøller i al vores produktion. Vi har taget et aktivt valg om at købe vores miljøvenlige el via vindenergi fra danske vindmøller, så vi sikrer en endnu mere grøn og bæredygtig omstilling i vores virksomhed. 

Medarbejdere

%

Grøn strøm

Træsorter