Plankegulv i Ask

Dansk asketræ er kendt for sin utrolig slidstærke overflade og sine lange træfibre, hvilket gør dette til et af de mest slidstærke gulve på markedet.

 

Shop Plankegulv Ask

Plankegulve Ask 

Dansk plankegulv i ask er et flot naturligt gulv som naturen skabte det med knaster og spil, der samtidig er en hård træsort.

Dansk asketræ er kendt for sin utrolig slidstærke overflade og sine lange træfibre, hvilket gør dette til et af de mest slidstærke gulve på markedet. I modsætning til mange andre amerikanske askegulve på markedet er vores ask plank længere og med meget mere spil. Ved ask natur fås et gulv som naturen har skabt det – med faldende knaster og med rigtig flot liv og spil.

Er du til det mere rolige udseende, så er det vores plankegulv ask select der bør vælges. Select trægulve, er et plankegulv i særklasse. Plankegulvet er næsten uden knaster og bliver dermed et meget elegant plankegulv. 

PA Gulve’s trægulve bliver altid leveret ubehandlet. Så kan du selv behandle trægulvet alt efter om du vil have et mørkt ”look” eller det stilige hvide lud/sæbe ”look”.

PA Gulve anbefaler følgende metoder til efterbehandling

  • Ludbehandlet trægulve
  • Hvidolieret trægulve
  • Sæbe behandlet trægulve
  • Matlak behandlet trægulve

Holdbarheden på PA trægulve er uden sammenligning, og du får massive plankegulve til hele livet.

Efterbehandling af trægulvet er med til at få de bedste egenskaber frem i gulvet. Når du har modtaget vores trægulv og efterslebet det, kan efterbehandlingen være med til at holdbarheden på trægulvet forlænges yderligere.

Der er mange fordele ved at købe et massivt plankegulv, og holdbarheden er den største fordel. Ved efterbehandling af trægulvet, bliver det meget mere smudsafvisende. Dette gør jo så, at trægulvet er meget nemmere at vedligeholde.

Skulle trægulvet efter en årrække trænge til et pift, kan det slibes ned og en ny overfladebehandling foretages.

 Vi har mange forskellige plankegulve i vores program

Har du lyst til at se mere til vores plankegulve i Ask, så find inspiration blandt alle vores referencer. 

Gulv information

Fås i sorteringen: Natur / Select

Leveres ubehandlet

Kan monteres med gulvvarme

Ask Natur m. lud og hvidsæbe
Ask Natur m. lud og hvidsæbe
Ask Natur m. lud og hvidsæbe
Ask Natur m. lud og hvidsæbe

Hvorfor vælge et massivt plankegulv fra PA Savværk

Dansk produktion

Alle vores produkter produceres på eget Savværk på Sydfyn. Alle produkterne produceres med 100% grøn strøm.

Råd & Vejledning

Hos PA Savværk kan du altid ringe eller skrive os. Vi står klar med svar på alle de spørgsmål du måtte have på hjertet. 

Mindre Co2 spild

Alle produkterne produceres i Danmark. Du får et produkt, der ikke har sejlet jorden rundt inden det lander i dit hjem. 

Plant et træ

At plante træer er en god handling for både klima og miljø –  og samtidig er det et godt symbol på en grøn fremtid for både mennesker og dyr. For os er det essentielt at være med i indsatsen om at skabe en fremtid, som er bæredygtig. Derfor har vi taget et aktivt valg om at støtte en grøn og bæredygtig fremtid, dette sker bl.a. ved et samarbejde med organisationen Plant et Træ, der arbejder for at bevare træernes vilkår og vækst. Gennem børns læring i institutionerne, arbejder organisationen bl.a. for at øge kendskabet til træer og bæredygtighed. 

100% Grøn Strøm 

El-forbrug er en ikke uvæsentlig faktor ved produktion af bæredygtige trægulve hos PA Savværk. I 2020 har vi taget et vigtigt skridt imod en miljømæssig korrekt produktion. Fra 1.januar 2020 startede vi med kun at benytte 100% grøn strøm fra vindmøller i al vores produktion. Vi har taget et aktivt valg om at købe vores miljøvenlige el via vindenergi fra danske vindmøller, så vi sikrer en endnu mere grøn og bæredygtig omstilling i vores virksomhed. 

Medarbejdere

%

Grøn strøm

Træsorter