Vi ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion

PA Savværk ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion, hvilket understøttes af vores arbejde med Cradle to Cradle. Med Cradle to Cradle forpligter vi os til at konstant, at forbedre os 360 grader i virksomheden. 

 

Shop bæredygtige produkterLæs vores historie

Parketgulv fra PA Gulve

Dette fantastisk flotte egetræsgulv er 100% produceret af danske egetræer og skaber et helt unikt parketgulv. Vi udvælger hver enkelt stamme i skoven specielt og bruger kun de mest udsøgte.

Den danske eg er karakteriseret ved, at den virkelig er “levende” i strukturen i forhold til amerikansk eller sydeuropæisk eg med flotte naturlige knaster – et parketgulv som naturen har skabt det. I dansk eg fås et helt unikt og virkeligt flot parketgulv. Ved et eg parketgulv får du en hård træsort ideel til mere vedvarende hård brug af gulvet. Ved klaroliering af dansk eg fremhæves dens flotte struktur, og hermed får du et helt specielt gulv med et unikt udseende.

Træ med unik dansk historie
Du får et parketgulv med en hel unik historie. Stammerne er nemlig plantet for op mod 250 år siden. En stor del blev plantet af Frederik VI i 1807 som led i at genoprette den danske flåde. Disse store egetræer er dem, vi i dag bruger til de helt bredde massive planker.

PA Gulve anbefaler vi behandles med følgende metoder

  • Ludbehandlet parketgulv
  • Hvidolieret parketgulv
  • Sæbebehandlet parketgulv
  • Matlak behandlet parketgulv

Holdbarheden på PA Gulve er uden sammenligning, og du får massive plankegulve til hele livet.

Vores parketgulve bliver hovedsagelig produceret at træ fra danske skove. Vi er dermed sikre på, at vores trægulve har været igennem en proces, som ikke har nedbrudt regnskove eller lign. men kommer fra steder, hvor de også er FSC mærket.

Vi har mange forskellige trægulve i vores program

  • Ask parketgulv
  • Douglas parketgulv
  • Ege parketgulv
  • Pitch Pine parketgulv
  • Fyr parketgulv

Disse nævnte trægulve bliver alle lavet i både natur og select.

Select trægulve, er et trægulv i særklasse. Trægulvet er næsten uden knaster og bliver dermed et meget elegant trægulv.

Natur trægulve, er et trægulv med knaster og spil. Det bliver dermed et trægulv, helt som naturen har skabt det.

Eg Sildeben
Eg Sildeben
Eg Sildeben
Eg Sildeben

Vælg trægulve – det er godt for miljøet

Træ er godt for vores miljø, og vi anbefaler at der bygges i træ. Træs vigtigste klimaegenskab består nemlig i, at det kan erstatte en lang række produkter, eks. stål, beton, aluminium. à derfor er træ et godt materiale til byggeri.

Ved at erstatte eks. træ til byggeri reduceres også vores CO2-udledning.

Ask Natur
Ask Natur
Douglas Natur
Douglas Natur

Vi ønsker at fremme bæredygtig drift
og produktion

PA Savværk ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion, hvilket understøttes af vores arbejde med Cradle to Cradle. Cradle to Cradle er et designkoncept, hvor produkter indgår i biologiske eller tekniske kredsløb og skaber værdi for både mennesker, miljø og økonomi. Det er udviklet som en respons på tendensen til blot at minimere de negative effekter på miljøet ved at spare på ressourcerne og svine mindre. For mindre er stadig dårligt. 

Cradle to Cradle er visionen om en verden, hvor forbrug og produktion har en positiv effekt på både økonomi, miljø og mennesker.