Massivt Plankegulv i Nordisk Fyr

Dybt inde i de nordiske skove henter vi de ældste og største fyrtræer til at lave dette gulv. Nordisk fyr kommer fra den nordligste del, hvilket sikrer en langsom vækst som dermed giver et meget stærkere gulv end almindelig Svensk fyr. Den primære forskel mellem nordiske fyr og pommersk fyr er, at knastforekomsten er størst i den nordisk fyr, med færre knaster i den nordtyske fyr.

Hvilke dimensioner skal jeg vælge?
Når valget er faldet på din foretrukne træsort, skal du til at vælge dimension. Det drejer sig om tykkelse og bredde på dit gulv.

Planketykkelse: Et tykkere gulv vil give dig øget holdbarhed i form af flere slidlag – Så et tykkere gulv vil vil kunne tåle flere afslibninger. Der kan selvfølgelig også være eksisterende konstruktions-mæssige forhold i dit hus, hvor et maks 22 mm tykt gulv er det mest oplagte.

Plankebredde: Her skal du tage højde for specielt rummets størrelse når du vælger plankebredde. Jo større og bredere rum, desto mere harmonisk udseende opnås med de bredere planker. Ved mindre rum kan man udfylde rummets størrelsesfornemmelse ved de smallere planker.

Valget af de endelige dimensioner er selvfølgelig en personlig præference, som man skal følge og derfra udvælge gulvet efter eget ønske.

PA gulve’s trægulve bliver altid leveret ubehandlet. Så kan du selv behandle trægulvet alt efter om du vil have et mørkt ”look” eller det stilige hvide lud/sæbe ”look”.

PA Gulve anbefaler følgende måneder til behandling af trægulve:

  • Ludbehandlet trægulv
  • Hvidolieret trægulv
  • Sæbe behandlet trægulv
  • Matlak behandlet trægulv

Holdbarheden på PA Gulve er uden sammenligning, og du får massive plankegulve til hele livet.

Besøg PA Savværk og se dit kommende gulv fra træstamme til gulv
Som kunde hos PA Savværk, har du en unik mulighed for at se hvordan dit kommende gulv ser ud, alle dimensioner og eksempler på overfladebehandlinger, samt personligt opleve hvordan dit gulv bliver forvandlet fra trækævle til dit drømmegulv.

PA Savværk har arbejdet med træ siden 1885, og det kan ses og fornemmes, når man står midt i savværket. Så kom og mød de dygtige specialister, der laver netop dit lige her på savværket i Korinth, Fyn. Dansk kvalitet og danske håndværkstraditioner går hånd i hånd.

Nordisk Fyr
Nordisk Fyr

Trægulvet er et helt centralt element af interiøret. Det har flere berøringspunkter end nogen anden overflade, og har ligeledes en tendens til at afsløre hvilken smag og interesser du har. Der stilles store krav til et trægulv, der såvel skal se godt ud, som have ganske bestemte egenskaber, hvor robusthed, vedligeholdelse intervaller, æstetik og struktur spiller en ikke uvæsentlig rolle.

Uanset hvilken træsort dit nye trægulv fra PA Gulv er fremstillet af, kan du altid være sikker på, at træet kommer fra bæredygtige danske og nordeuropæiske skove, hvor hensynet til naturen spiller en altafgørende rolle. 

Hos PA Savværk køber du altid et kvalitetstrægulv, så hvis din drøm er et lækkert massivt trægulv skulle du besøge vores showroom som rummer alle de trægulve, som vi pt. producerer.

Nordisk Fyr

Cradle to Cradle i byggebranchen

Arkitekter og bygherrer i den vestlige verden har stort fokus på Cradle to Cradle i byggeriet, fordi Cradle to Cradle certificerede produkter giver ekstra point i en lang række byggecertificeringsordninger og er derfor det foretrukne valg. Med en Cradle to Cradle har vi forpligtet os konstant til at forbedre os på følgende kategorier:

 

  1. Materialesundhed
  2. Genbrug og genanvendelse
  3. Vedvarende energi og carbon management
  4. Forvaltning af vandressourcen
  5. Social retfærdighed

Dit nye fyrretræsgulv plankegulv – hvor kommer træet fra?

 

Hos PA Savværk finder du et bredt udvalg af dansk træ samt udvalgte træsorter fra hele verden.

Køber du et af vores kvalitetsgulve, kan du vælge om dit træ skal hentes fra skove i Danmark, Nordamerika eller det nordlige Rusland.

Skal dit træ være fra Danmark, kan du vælge mellem Eg, Ask, Lærk og Dansk/Europæisk Douglas. Skal dit træ være fra Nordamerika, kan du vælge vores knastfrie Pitch Pine. Fra Rusland kan du vælge den lyse Russiske Fyr.

Uanset hvor i verden dit træ stammer fra, fremstiller vi kun produkter fra det bedste råtræ. De danske træsorter henter vi fra skove rundt omkring i Danmark, og vi udvælger selv omhyggeligt de træer, der lever op til vores kvalitetskrav.

De amerikanske og russiske træsorter henter vi fra de bedste bevoksninger i USA og Rusland, hvorfra vi i tæt samarbejde med vores leverandører kun modtager træ i fineste kvalitet.

Hvad du end foretrækker – lyse eller mørke farver, rustikke naturlige gulve eller fine knastfrie planker – så kan du finde det her.

Et flot trægulv – er også godt for miljøet

Træ er godt for vores miljø, og vi anbefaler at der bygges i træ. Træs vigtigste klimaegenskab består nemlig i, at det kan erstatte en lang række produkter, eks. stål, beton, aluminium. à derfor er træ et godt materiale til byggeri.

Ved at erstatte eks. træ til byggeri reduceres også vores CO2-udledning.