Håndprøve Ask Select 30×130 ubehandlet

DKK45,00

Dansk asketræ er kendt for sin utrolig slidstærke overflade og sine lange træfibre, hvilket gør dette til et af de mest slidstærke gulve på markedet.
Derudover får man et roligt gulv næsten uden knaster og med en fantastisk “glød”.
I modsætning til mange andre amerikanske askegulve på markedet er vores askeplanker længere og med meget mere spil, og vi er ikke bange for at melde ud, at dette er Danmarks flotteste asketræsgulv. I ask select fås et gulv lavet af udsøgte planker med få eller ingen knaster.

Hvilke dimensioner skal jeg vælge?
Når valget er faldet på din foretrukne træsort, skal du til at vælge dimension. Det drejer sig om tykkelse og bredde på dit gulv.
Planketykkelse: Et tykkere gulv vil give dig øget holdbarhed i form af flere slidlag. Der kan selvfølgelig også være eksisterende
konstruktionsmæssige forhold i dit hus, hvor et maks. 22 mm tykt gulv er det mest oplagte. Vær derfor obs. på om du skal bruge 22 eller 30 mm.

Plankebredde: Her skal du tage højde for specielt rummets størrelse når du vælger plankebredde. Jo større og bredere rum, desto mere harmonisk udseende opnås med de bredere planker. Ved mindre rum kan man udfylde rummets størrelsesfornemmelse ved de smallere planker.

Valget af de endelige dimensioner er selvfølgelig en personlig præference, som man skal følge og derfra udvælge gulvet efter eget ønske.

Leveringstiden på håndprøver er ca. 2-3 hverdage.

Beskrivelse

  • Ask Select 30×130
  • Leveres ubehandlet
  • Med brunkerne
  • Håndprøve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndprøve Ask Select 30×130 ubehandlet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.