Eg Natur 30×130 ubehandlet

DKK1.300,00

Dette fantastisk flotte egetræsgulv er 100% produceret af danske egetræer. Vi udvælger hver enkelt stamme i skoven specielt og bruger kun de mest udsøgte.

Den danske eg er karakteriseret ved, at den virkelig er “levende” i strukturen i forhold til amerikansk eller sydeuropæisk eg med flotte naturlige knaster – et gulv som naturen har skabt det. I dansk eg fås et helt unikt og  virkeligt flot gulv. Ved et eg-gulv får du en hård træsort ideel til mere vedvarende hård brug af gulvet. Ved klaroliering af dansk eg fremhæves dens flotte struktur, og hermed får du et helt specielt gulv med et unikt udseende.

Træ med unik dansk historie
Du får et gulv med en hel unik historie. Stammerne er nemlig plantet for op mod 250 år siden. En stor del blev plantet af Frederik VI i 1807 som led i at genoprette den danske flåde. Disse store egetræer er dem, vi i dag bruger til de helt bredde massive planker.

Besøg PA Savværk og se dit kommende gulv fra træstamme til gulv
Som kunde hos PA Savværk, har du en unik mulighed for at se hvordan dit kommende gulv ser ud, alle dimensioner og eksempler på overfladebehandlinger, samt personligt opleve hvordan dit gulv bliver forvandlet fra trækævle til dit drømmegulv.

PA Savværk har arbejdet med træ siden 1885, og det kan ses og fornemmes, når man står midt i savværket. Så kom og mød de dygtige specialister, der laver netop dit lige her på savværket i Korinth, Fyn. Dansk kvalitet og danske håndværkstraditioner går hånd i hånd.

Hvilke dimensioner skal jeg vælge?
Når valget er faldet på din foretrukne træsort, skal du til at vælge dimension. Det drejer sig om tykkelse og bredde på dit gulv.
Planketykkelse: Et tykkere gulv vil give dig øget holdbarhed i form af flere slidlag – Så et tykkere gulv vil vil kunne tåle flere afslibninger
Der kan selvfølgelig også være eksisterende konstruktions-mæssige forhold i dit hus, hvor et maks 22 mm tykt gulv er det mest oplagte.

Plankebredde: Her skal du tage højde for specielt rummets størrelse når du vælger plankebredde. Jo større og bredere rum, desto mere harmonisk udseende opnås med de bredere planker. Ved mindre rum kan man udfylde rummets størrelsesfornemmelse ved de smallere planker.

Valget af de endelige dimensioner er selvfølgelig en personlig præference, som man skal følge og derfra udvælge gulvet efter eget ønske.

Vi anbefaler og opfordrer alle vores kommende PA kunder til, at tage os med på råd tidligt i processen, så du kan træffe et velfunderet valg baseret på ekspertviden hos PA Savværk og dine ønsker.

Gulvet levers ubehandlet, og der skal derfor særskilt tilkøbes overfladebehandling til. Vi anbefaler altid Trip Trap, se alle varianterne under ‘Følgeprodukter’.

Kategori:

Beskrivelse

  • Eg Natur 30×130
  • Leveres ubehandlet
  • Kan monteres med gulvvarme
  • Leveres i faldende længder: 1,0-3,5 meter.
  • Pris pr. m2 inkl. moms.
  • Fragt ikke inkluderet i pris
  • Leveringstid 4-6 uger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eg Natur 30×130 ubehandlet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.