Douglas Natur 30×350 ubehandlet

DKK1.040,00

Flotte lyse douglasplanker til hjemmet der ønsker et livligt udseende med naturens eget flotte særpræg.

Når vi udvælger Douglas i de danske skove udvælger vi kun de bedste træer. Douglas vokser i hele Danmark men vi bruger kun de udsøgte træer som har vokset imellem 80-110 år.

Vi stiller store krav til bæredygtighed. Vi køber derfor kun råvarer i de bedste danske og tyske skove, da vi her er sikker på både kvalitet men også de korrekte skovdyrkningsprincipper.

De smukke bredde douglasplanker vil højne værdien i ethvert hjem.

Besøg PA Savværk og se dit kommende gulv fra træstamme til gulv
Som kunde hos PA Savværk, har du en unik mulighed for at se hvordan dit kommende gulv ser ud, alle dimensioner og eksempler på overfladebehandlinger, samt personligt opleve hvordan dit gulv bliver forvandlet fra trækævle til dit drømmegulv.

PA Savværk har arbejdet med træ siden 1885, og det kan ses og fornemmes, når man står midt i savværket. Så kom og mød de dygtige specialister, der laver netop dit lige her på savværket i Korinth, Fyn. Dansk kvalitet og danske håndværkstraditioner går hånd i hånd.

Hvilke dimensioner skal jeg vælge?
Når valget er faldet på din foretrukne træsort, skal du til at vælge dimension. Det drejer sig om tykkelse og bredde på dit gulv.

Planketykkelse: Et tykkere gulv vil give dig øget holdbarhed i form af flere slidlag – Så et tykkere gulv vil vil kunne tåle flere afslibninger
Der kan selvfølgelig også være eksisterende konstruktions-mæssige forhold i dit hus, hvor et maks 22 mm tykt gulv er det mest oplagte.

Plankebredde: Her skal du tage højde for specielt rummets størrelse når du vælger plankebredde. Jo større og bredere rum, desto mere harmonisk udseende opnås med de bredere planker. Ved mindre rum kan man udfylde rummets størrelsesfornemmelse ved de smallere planker.

Valget af de endelige dimensioner er selvfølgelig en personlig præference, som man skal følge og derfra udvælge gulvet efter eget ønske.

Vi anbefaler og opfordrer alle vores kommende PA kunder til, at tage os med på råd tidligt i processen, så du kan træffe et velfunderet valg baseret på ekspertviden hos PA Savværk og dine ønsker.

Gulvet levers ubehandlet, og der skal derfor særskilt tilkøbes overfladebehandling til. Vi anbefaler altid Trip Trap, se alle varianterne under ‘Følgeprodukter’.

Kategori:

Beskrivelse

  • Douglas Natur 30×350.
  • Leveres ubehandlet.
  • Kan monteres med gulvvarme.
  • Leveres i faldende længder: 1,0-5,0 meter.
  • Pris pr. m2 inkl. moms.
  • Fragt ikke inkluderet i pris.
  • Leveringstid 4-6 uger.

Hent Datablad for Douglas Natur her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Douglas Natur 30×350 ubehandlet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *