Dansk Eg Natur

 

Dette fantastisk flotte egetræsgulv er 100% produceret af danske egetræer. Vi udvælger hver enkelt stamme i skoven specielt og bruger kun de mest udsøgte.

 

Shop Eg Natur

Bæredygtig Eg Natur v. Arboretet

Dette fantastisk flotte egetræsgulv er 100% produceret af danske egetræer. Vi udvælger hver enkelt stamme i skoven specielt og bruger kun de mest udsøgte. Den danske eg er karakteriseret ved, at den virkelig er “levende” i strukturen i forhold til amerikansk eller sydeuropæisk eg med flotte naturlige knaster. I dansk eg fås et helt unikt og virkeligt flot gulv.

Der er sammenhæng mellem materialer og omgivelser i den forstbotaniske gave i Hørsholm. Vi har leveret de bæredygtige danskskovede og massive egegulve til Arboretets ny opførte bygning i 2018. Til Arboretet er leveret 514 kvm dansk Eg Natur i dimensionen 22×260 mm. Alle plankegulvene er fra vores fynske savværk, de er høvlet skarpkantet med fer og not, og har afspændingsspor på bagsiden. Naturplankerne skaber et levende og organisk udtryk med spredte knaster og farvespil. Til lige det her gulv, har vi anvendt fynske planker, som er fra 100% bæredygtig skovdrift. 

Gulv information

Fås i sorteringen: Natur / Select

Leveres ubehandlet

Kan monteres med gulvvarme

Eg Natur
eg natur
eg natur
eg natur

Hvorfor vælge et massivt plankegulv fra PA Savværk

Dansk produktion

Alle vores produkter produceres på eget Savværk på Sydfyn. Alle produkterne produceres med 100% grøn strøm.

Råd & Vejledning

Hos PA Savværk kan du altid ringe eller skrive os. Vi står klar med svar på alle de spørgsmål du måtte have på hjertet. 

Mindre Co2 spild

Alle produkterne produceres i Danmark. Du får et produkt, der ikke har sejlet jorden rundt inden det lander i dit hjem. 

Se flere referencer

Gå tilbage til referencer