Pommersk Fyr Natur 35×210 ubehandlet

DKK850,00

Dybt inde i de Nordtyske skove henter vi de ældste og største fyrtræer til at lave dette gulv. Det nordtyske fyr er er det nærmeste man i dag kommer det gamle Pommersk fyr. Træerne kommer fra Vorpommeren / Pommeren og svarer til det gamle klassiske fyrgulv. Den primære forskel mellem russisk fyr og pommersk fyr er, at knastforekomsten er størst i den russiske fyr, med færre knaster i den nordtyske fyr.

Besøg PA Savværk og se dit kommende gulv fra træstamme til gulv
Som kunde hos PA Savværk, har du en unik mulighed for at se hvordan dit kommende gulv ser ud, alle dimensioner og eksempler på overfladebehandlinger, samt personligt opleve hvordan dit gulv bliver forvandlet fra trækævle til dit drømmegulv.

PA Savværk har arbejdet med træ siden 1885, og det kan ses og fornemmes, når man står midt i savværket. Så kom og mød de dygtige specialister, der laver netop dit gulv lige her på savværket i Korinth, Fyn. Dansk kvalitet og danske håndværkstraditioner går hånd i hånd.

Hvilke dimensioner skal jeg vælge?
Når valget er faldet på din foretrukne træsort, skal du til at vælge dimension. Det drejer sig om tykkelse og bredde på dit gulv.

Planketykkelse: Et tykkere gulv vil give dig øget holdbarhed i form af flere slidlag – Så et tykkere gulv vil vil kunne tåle flere afslibninger
Der kan selvfølgelig også være eksisterende konstruktions-mæssige forhold i dit hus, hvor et maks 22 mm tykt gulv er det mest oplagte.

Plankebredde: Her skal du tage højde for specielt rummets størrelse når du vælger plankebredde. Jo større og bredere rum, desto mere harmonisk udseende opnås med de bredere planker. Ved mindre rum kan man udfylde rummets størrelsesfornemmelse ved de smallere planker.

Valget af de endelige dimensioner er selvfølgelig en personlig præference, som man skal følge og derfra udvælge gulvet efter eget ønske.

Vi anbefaler og opfordrer alle vores kommende PA kunder til, at tage os med på råd tidligt i processen, så du kan træffe et velfunderet valg baseret på ekspertviden hos PA Savværk og dine ønsker.

Kategori:

Beskrivelse

  • Pommersk Fyr Natur 35×210
  • Leveres ubehandlet.
  • Kan monteres med gulvvarme.
  • Leveres i faldende længder: 1,0-6,0 meter.
  • Pris pr. m2 inkl. moms.
  • Fragt ikke inkluderet i pris.
  • Leveringstid 4-6 uger.

Hent Datablad på Pommersk Fyr her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pommersk Fyr Natur 35×210 ubehandlet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *