PA Brochure

PA vejledende
prisliste

Her kan du se vores vejledende prisliste på de udsøgte PA Gulve, vores terrassebræder, samt hele vores listeprogram - Lad dig inspirere.

Læs mere.
pdf

PA Gulve &-
Wiking Gulve

 

At lægge et nyt gulv i drømmehjemmet er en stor beslutning, både økonomisk og tidsmæssigt, og det har vi fuld forståelse for. Vores erfaring i at vejlede vores kunder, til at træffe det bedste valg, sikrer dig en partner, der vil gøre beslutningsprocessen lettere. Et trægulv skal afspejle familiens og hjemmets værdier og personlighed, og ligesom vi mennesker er forskellige, er trægulve et personligt valg, der skal tilpasses ønsker om udseende, behov for holdbarhed og vedligeholdelse samt kvalitet og service.

Det er vores fornemmeste opgave hos PA Savværk og Wiking Gulve, at vejlede den enkelte kunde med udgangspunkt i både følelsesmæssige præferencer og tekniske forudsætninger for lægning af et trægulv.

Skal det være et massivt plankegulv fra PA Gulve eller lamelopbygget plankegulv fra Wiking Gulve, og hvad er forskellen?

I vores vejledningsbrochure, som du finder her til højre, har vi udarbejdet efter mange års erfaring og sparring med professionelle i branchen, en brochure der kan rådgive dig til et oplyst og velfunderet valg, der tager højde for de forskelle hver enkelt familie og hjem repræsenterer.

Husk på, at du altid er velkommen og vi opfordrer alle kunder til at kontakte os en gang for meget, end 1 gang for lidt. Dette sikrer, at du kender dine egne forudsætninger og dit hjems forudsætninger for, at lægge et trægulv.

Læs mere.
pdf

 

 

 

 

 

PA Gulve-
Inspiration

Et massivt gulv fra PA Savværk giver dig et plankegulv for livet, med en unik mulighed for at tilpasse gulvet det udseende du ønsker og passer til det rum, gulvet lægges i. En del af charmen ved at massivt gulv er, at gulvet leveres ubehandlet og overfladebehandling gives efter lægning, alt efter dine ønsker.

PA har her en inspirationsbrochure, der viser dig hvilke muligheder du har, for at få dit drømmegulv og drømmeudseende. Du er også velkommen til at kontakte os, og lade vores rådgivere hjælpe dig med dig valg af gulvtype, træsort og udseende.

Læs mere.
pdf

PA Udendørs-
Inspiration

Med massivt træ fra PA Savværk giver det dig utallige muligheder for at udarbejde flotte terrasser, tilbygninger med lister og andre udendørsprojekter. 

PA har her en inspirationsbrochure, der viser dig hvilke muligheder du har, for at få din drømme terrasse, hegn eller beklædning. Du er også velkommen til at kontakte os, og lade vores rådgivere hjælpe dig med dig valg af træsort og udseende.

Læs mere.
pdf

PA Savværk-
Historien bag

PA Savværk er et savværk der har sin spæde start tilbage i 1885, og det forpligter til at levere kvalitetsprodukter og service af vores kunder, der får gavn af vores viden og stærke traditioner indenfor træ. Vi producerer primært massive gulve, terrassebrædder, kvalitetsbrænde samt de flotte møbelemner til Carl Hansen & Søns berømte Y-stol.

Hvor ofte har man som kunde mulighed for, at se præcist hvor råvaren til ens produkt kommer fra, hvor det bliver produceret og hvilke individuelle arbejdere der står for det færdige produkt?

I vores globale verden er det mere undtagelsen end reglen, og her kan PA Savværk garantere en enestående oplevelse, ved at besøge savværket og se hvordan netop dit gulv bliver til - Det er vores kunder utrolig glade for, og vi garantere, at det bliver du også.

Som savværk kan vi også tilbyde planker til dit DIY-projekt, hvor du kan komme forbi savværket i Korinth og udvælge dine planker.

Vi opfordrer også alle kunder til at kontakte os og tage os med på råd, før den endelige beslutning træffes. Vi har dygtige og erfarne rådgivere klar til at besvare alle spørgsmål, der kan opstå, når man har med naturens flotte træ at gøre.

Læs mere.
pdf