Monterings- og overflade behandlingsvejledning

Monterings-
vejledning

PA massive gulve er et naturprodukt, der reagere på de forhold det bliver udsat for , og vi har derfor udarbejdet vores monteringsvejledning til at rådgive dig bedst muligt. Læs derfor altid omhyggeligt vores monteringsvejledning, inden køb af et massivt gulv og specielt inden lægning af gulvet. Derudover anbefales at gulvet lægges af en professionel gulvlægger.

Vi opfordrer også alle kunder til at kontakte os og tage os med på råd, før den endelige beslutning træffes. Vi har dygtige og erfarne rådgivere klar til at besvare alle spørgsmål, der kan opstå, når man har med naturens flotte træ at gøre.

Overflade-
behandlings-
vejledning

Et massivt gulv fra PA Savværk giver dig et plankegulv for livet, med en unik mulighed for at tilpasse gulvet det udseende du ønsker og passer til det rum, gulvet lægges i. En del af charmen ved at massivt gulv er, at gulvet leveres ubehandlet og overfladebehandling gives efter lægning, alt efter dine ønsker. PA har her udarbejdet en overfladebehandlings-vejledning, der viser dig hvilke muligheder du har, for at få dit drømmegulv og drømmeudseende. Du er også velkommen til at kontakte os, og lade vores rådgivere hjælpe dig med overfladebehandlingsprocessen.

Hårdvoks vedligeholdelse-
vejledning

 

Ønsker du at anvende produkter fra Osmo, er her udarbejdet en pleje- og vedligeholdelsesvejledning, der viser dig hvordan du bedst passer på dit nye gulv. Du er velkommen til at kontakte os og få svar på spørgsmål, der måtte opstå.