Vi ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion

PA Savværk ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion, hvilket understøttes af vores arbejde med Cradle to Cradle. Med Cradle to Cradle forpligter vi os til at konstant, at forbedre os 360 grader i virksomheden. 

 

Shop bæredygtige produkterLæs vores historie

Trægulve fra PA Gulve

Hos PA-Savværk køber du altid kvalitetstrægulve, så hvis din drøm er lækre massive trægulve, så skulle du besøge vores showroom, som rummer hele vores unikke udvalg af trægulve.

PA Gulve’s trægulve bliver altid leveret ubehandlet. Så kan du selv behandle trægulvet, alt efter om du vil have et mørkt ”look” eller det stilige hvide lud/sæbe ”look”.

PA Gulve anbefaler vi behandles med følgende metoder

  • Ludbehandlet trægulve
  • Hvidolieret trægulve
  • Sæbebehandlet trægulve
  • Matlak behandlet trægulve

Holdbarheden på PA Gulve er uden sammenligning, og du får massive plankegulve til hele livet.

Efterbehandlingen af trægulvet er med til at få de bedste egenskaber frem i gulvet.

Når du har modtaget vores trægulv, og efterslebet det, kan efterbehandlingen af trægulvet være med til at holdbarheden på trægulvet forlænges yderligere.

Der er mange fordele ved at købe et trægulv, og holdbarheden er den største fordel.

Efterbehandling af trægulvet gør det meget mere smudsafvisende. Dette bevirker, at trægulvet bliver meget nemmere at vedligeholde.

Skulle trægulvet efter en årrække trænge til et pift, kan gulvet slibes ned, og en ny overfladebehandling af trægulvet kan foretages.

Vores trægulve  bliver hovedsagelig produceret at træ fra danske skove. Som noget nyt er vi også blevet FSC-certificeret. Vi er dermed sikre på, at vores trægulve har været igennem en proces, som ikke har nedbrudt regnskove eller lign. men kommer fra steder, hvor de også er FSC mærket.

Vi har mange forskellige trægulve i vores program
 

  • Aske trægulve
  • Douglas trægulve
  • Ege trægulve
  • Pitch Pine trægulve
  • Fyr trægulve

Disse nævnte trægulve bliver alle lavet i både natur og select.

Select trægulve, er et trægulv i særklasse. Trægulvet er næsten uden knaster og bliver dermed et meget elegant trægulv.

Natur trægulve, er et trægulv med knaster og spil. Det bliver dermed et trægulv, helt som naturen har skabt det.

Eg Sildeben
Eg Sildeben
Eg Sildeben
Eg Sildeben

Vælg trægulve – det er godt for miljøet

Træ er godt for vores miljø, og vi anbefaler at der bygges i træ. Træs vigtigste klimaegenskab består nemlig i, at det kan erstatte en lang række produkter, eks. stål, beton, aluminium. à derfor er træ et godt materiale til byggeri.

Ved at erstatte eks. træ til byggeri reduceres også vores CO2-udledning.

Ask Natur
Ask Natur
Douglas Natur
Douglas Natur

Vi ønsker at fremme bæredygtig drift
og produktion

PA Savværk ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion, hvilket understøttes af vores arbejde med Cradle to Cradle. Cradle to Cradle er et designkoncept, hvor produkter indgår i biologiske eller tekniske kredsløb og skaber værdi for både mennesker, miljø og økonomi. Det er udviklet som en respons på tendensen til blot at minimere de negative effekter på miljøet ved at spare på ressourcerne og svine mindre. For mindre er stadig dårligt. 

Cradle to Cradle er visionen om en verden, hvor forbrug og produktion har en positiv effekt på både økonomi, miljø og mennesker.